На 11 февруари започва онлайн курс М@турата за подготовка за

...
 На 11 февруари започва онлайн курс М@турата за подготовка за
Коментари Харесай

Тръгва онлайн курс за матурите. Водят ги уважавани учители

 На 11 февруари стартира онлайн курс М@турата за подготовка за държавния зрелостен изпит по български език и литература на дванадесетокласници от цялата страна. Уроците ще се организират в действително време, два пъти седмично - всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч.

Програмата е напълно съобразена с новия модел на МОН и включва две пробни матури, както и голям брой цифрови запаси за упражнение, мисловни карти за бърз преговор и елементарно запаметяване, както и електронна христоматия.

В рамките на три месеца опитни преподаватели ще оказват помощ на гимназистите за отличното им показване на матурата. Систематизирания материал ще показват Веселин Геренов, преподавател по БЕЛ в столичното 73. СУ „ Владислав Граматик “ и Владимир Игнатов, преподавател по БЕЛ В 9. ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин “ в София.

Като бонус към уроците по български език и литература, уредниците слагат начало на курса този петък с психолога Александра Алгафари, която ще показа потребни препоръки по какъв начин зрелостниците да се оправят със напрежението около идния изпит и да се концентрират оптимално върху усвояването на образователния материал.

Повече детайлности за онлайн курса „ М@турата “ родителите и учениците могат да  открият.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР